Tentoonstelling PLANT bij Ars Aemula Naturae – 9 juli t/m 14 augustus 2022

Deze zomer neem ik deel aan de tentoonstelling PLANT bij Ars Aemula in Leiden! Samen met Matilde Zijp heb ik mij laten inspireren door een collectie glasnegatieven uit de jaren 20 en 30 met afbeeldingen uit de bloementeelt. Hiervan heb ik een staande lamp gemaakt die gaat over hoe we onze wetenschappelijke kennis over planten gebruiken en misbruiken.
De opening van de tentoonstelling vindt plaats op 9 juli om 16:00 uur.

Hulde aan de PLANT! Ons groen, ons voedsel, onze natuur, onze lucht, onze toekomst.

Met die gedachte in het achterhoofd zijn de leden van ARS uitgenodigd om zich te laten inspireren door planten. Aan de kunstenaars is bovendien gevraagd om een andere kunstenaar uit te nodigen en een gezamenlijk werk te maken.

Midsummer Inspiration – 18 & 19 juni 2022

In juni 2022 neem ik deel aan het MIDSUMMER INSPIRATION festival. Een kwart kilometer art & design en meer op de fantastische locatie LOODS6 in Amsterdam Noord.

Het thema ‘verrassing op recept’ is het uitgangspunt van Karel Bodegom die deze 2e editie van het festival vorm geeft als curator.
Vanuit zijn mobiele woning, ‘de Panorama shelter’, neemt hij bezoekers mee langs de deelnemers om met hen in dialoog te gaan.

Smaak aanreiken en zintuigen prikkelen dat is waar MI2022 voor staat en gaat.

Dus kom kijken! Ik ben er beide dagen.

Kunstroute Leiden – 25 en 26 september 2021

Tijdens de kunstroute kun je mijn lampen op verschillende plekken in de stad tegenkomen.

En natuurlijk is mijn atelier ook weer open: Haagweg 4 – C13, dat is op de 2e verdieping. Daar ben ik zelf ook het hele weekend te vinden. Je bent van harte welkom!

Walk of Waste Leiden – vanaf 28 mei 2021

Op 28 mei wordt om 11:00 uur de Walk of Waste Leiden geopend. 9 Leidse kunstenaars en groep 7a van de Lucas van Leydenschool hebben elk een afvalbak getransformeerd rond het thema zwerfafval. Mijn ‘STREET hygiene’ bak krijgt een plekje in de Doezastraat bij het Hof van Sijthoff! Ga vooral kijken als het donker begint te worden. Als je er iets ingooit worden de shampoo en zeepflesjes verlicht…

Bekijk hier beelden van de opening op de Leidse Glibber!

28 & 29 november 2020 – Sinterkerst Sale bij de Haagweg 4

Kunstroute Leiden – 26 en 27 september 2020

Tijdens de kunstroute kun je mijn lampen op verschillende plekken in de stad tegenkomen.

En natuurlijk is mijn atelier ook weer open: Haagweg 4 – C13, dat is op de 2e verdieping. Daar ben ik zelf ook het hele weekend te vinden. Je bent van harte welkom!

WASTE LAMPS te koop bij LUUCX good goods in Wageningen!

De Waste lamps zijn nu ook verkrijgbaar bij Luucx in Wageningen! Een prachtige concept store direct aan de Markt met duurzame design artikelen. Zoals ze het zelf zeggen: Luucx biedt een platform aan ontwerpers, creatieve en sociaal maatschappelijke ondernemers
die de wereld mooier willen maken. Met vernieuwend materiaalgebruik, authenticiteit, passie en
duurzaam denken maken zij producten die hip, chic, lekker en/of verrassend zijn.
Producten die zijn vormgegeven vanuit een verhaal dat ontroert, nieuwsgierig maakt of verwondert.

25e Kunstroute Leiden in het weekend van 21-22 september

Ook dit jaar doe ik uiteraard weer mee met de Kunstroute Leiden. De 25e jubileum editie!

Het atelier is weer opgeruimd en ingericht, dus kom langs in het weekend van 21 en 22 september. Het atelier is dan open van 12:00 tot 18:00 uur.

WASTE LAMPS te koop bij Galerie Zone in Leiden

Vanaf september zijn de lampen uit de serie BULP! en LAMPED! te koop bij Galerie Zone in Leiden!

Zelf zal ik ook regelmatig in de galerie te vinden zijn. Kom de lampen bekijken tussen het werk van andere makers: van sieraden en keramiek, tot kleding, tassen en meubels. En maandelijks wisselende exposities van andere kunstenaars…

Wekelijks geopend van woensdag t/m zondag.

Nieuwstraat 17B, 2312 KA Leiden

Achter de ramen bij Old School in Leiden

Speciaal voor Old School in Leiden heb ik een serie lampen gemaakt. Experimenten met restmaterialen en afdankertjes, met als doel sfeervol gefilterd licht. Ga ze vooral ‘s-avonds bekijken!

Kom je overdag op vrijdag, zaterdag of zondag, loop dan ook meteen naar binnen om de installatie PUNT van Jos Agasi te bekijken. Geweldige ervaring!

Te zien van 6 september t/m 28 september 2019

Pieterskerkhof 4A, 2311 SR Leiden

Tentoonstelling Zintuiglijk in Leidse lente

In Galerie Café Leidse Lente kun je de nieuwe Spiky FOAM lamp gaan bekijken en voelen! Hij hangt nog tot en met 29 juni tussen de werken van de andere Haagweg 4 kunstenaars, tijdens de tentoonstelling Zintuiglijk.

Tentoonstelling To the point bij Leidse Lente

Vanwege het spannende puntje bovenop de lamp, is deze ‘Ghost Lamp’ te bewonderen tijdens de tentoonstelling To The Point, in Galerie Café Leidse Lente.

Nog te bezoeken tot en met 11 mei.