Lampen

Uit de gracht!

Serie lampen gemaakt van stootkussens van boten. Ze worden door vrijwilligers van de Plastic Spotter-kanovloot van De Grachtwacht uit de Leidse grachten gevist. Ze zijn vaak verweerd en lek. Doordat ze jarenlang in de gracht hingen hebben ze stuk voor stuk een bruine en groene gracht-aanslag. Elk kussen is dus uniek en heeft een eigen karakter.

Prijzen Uit de gracht!
Vanaf € 90,- (incl. BTW)

Bekijk ze allemaal!

LAMPED!

Serie lampen gemaakt van gevonden voorwerpen. Meestal zijn het objecten die hun oorspronkelijke functie verloren hebben, of om andere redenen door hun eigenaren zijn achtergelaten. Iedere lamp is uniek, maar er zijn objecten zoals jerrycans, broodblikken en platenkoffers die ik vaker als basis gebruik.

Prijzen LAMPED!
Vanaf € 75,- (incl. BTW)

Bekijk ze allemaal!

BULP!

Serie lampen gemaakt van papierpulp en zout. Door gebruik van verschillende soorten afvalpapier en verschillende mallen is er een grote variatie in kleur, vorm en grootte. De lampen worden op bestelling gemaakt en zijn allemaal herkenbaar aan het enige echte BULP logo.

Prijzen BULP!
Vanaf € 120,- (incl. BTW)

Bekijk ze allemaal!

FOAM!

Serie lampen gemaakt van matrasschuim. Door een koele ledlamp in de matras krijgen deze lampen een heel mooi warm en onscherp licht. Alsof de ondergaande zon even stilgezet is. De lamp is verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Enkele FOAM lampen zijn geïntegreerd in gevonden objecten.

Prijzen FOAM!
Vanaf € 125,- (incl. BTW)

Bekijk ze allemaal!